Bruidsbroekpakken

Le Michel bruidsmode is al vele jaren gespecialiseerd in bruidsmode voor veel verschillende bruiden. Naast een zeer ruim assortiment exclusieve trouwjurken, hebben wij ook een grote collectie bruidsbroekpakken en jumpsuits. Dit is ideaal wanneer u niet wilt trouwen in een trouwjurk. Een broekpak is elegant, maar toch stoer en pittig. Wij zorgen ervoor dat een broekpak comfortabel wegdraagt, waarin u uzelf toch super vrouwelijk voelt. Hierdoor zal u tijdens de bruiloft uzelf blijven.

Door ons complete assortiment broekpakken ziet u zeer waarschijnlijk de juiste broekpak voor u. Echter is het ook mogelijk om uw perfecte broekpak zelf te ontwerpen en samen te stellen. Wij hebben een zeer creatieve atelier, welke zeer ervaren is en zodoende een passend advies kan uitbrengen.

Bijpassende accessoires

Om een broekpak volledig af te maken, heeft Le Michel bruidsmode vele bijpassende accessoires. U kunt denken aan sieraden, tiara’s, zijdeboeketten en hand- en trouwschoenen. Uit onze collectie hebben wij diverse topmerken op voorraad liggen, waardoor u altijd de juiste finishing touch verkrijgt. Wij zullen ervoor zorgen dat u straalt op uw mooiste dag in uw leven.

Outlet bruidsmode

Heeft u een iets lager budget ter beschikking voor uw bruiloft? Met Le Michel bruidsmode kiest u voor een gerenommeerde bruidszaak die vele broekpakken aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Deze outlet bestaat uit verschillende merken en maten, variërend van maat 34 tot 62. Voor meer informatie over onze showroom en winkel kunt contact met ons opnemen. Kom gezellig bruidsbroekpakken passen onder het genot van een kopje koffie in besloten gezelschap.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!